„Samo za one koji žele uspeh“ Kako započeti sopstveni start-up paket

startup_2015_01Od 29. do 31. јулa u prostorijama Opšteg udruženja preduzetnika u Irigu i od 03. do 05. avgusta 2015. u Staroj Pazovi, Regionalna razvojna agencija Srem je realizovala Obuke za početnike u biznisu. Cilj održavanja ove obuke je obezbeđivanje višeg nivoa znanja i veština potencijalnih preduzetnika.

Zainteresovani studenti su na obukama mogli da dobiju više informacija o tome koje su osobine i motivi preduzetnika, o analizi i vrednovanju biznis ideja, pravnom osnovu poslovanja i kako napraviti biznis plan. Stečena znanja pomoćiće polaznicima da započnu sopsveni biznis i unaprede stečena znanja. Treninzi su trajali tri dana a potom su dodeljeni sertifikati o uspešno završenoj obuci za početnike u biznisu.

startup_2015_02Akreditovani predavač Tanja Mijajlović, koja je realizovala Obuke za početnike u biznisu, istakla je da je krajnji cilj smanjenje  nezaposlenosti i otvaranje  novih  radnih mesta. Sve obuke u okviru programa standardizovanog seta usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u 2015.godini su besplatne i održavaju se tokom cele godine.

Komentari

 1. Dobar dan!
  Kada ce biti sledeca Obuka za početnike u biznisu?
  Pozdrav

  • Poštovana Daro,

   izvinite za malo sporiji odgovor jer tek sad imam datume buduće obuke. Prva sledeća obuka je u Rumi, 9-11.09.2015 i možete se prijaviti kod moje koleginice Tanje. Njene podatke imate na sledećoj stranici http://www.rrasrem.rs/?p=2764 .
   Iz mail-a ne vidim odakle ste pa ako vam ova obuka ne odgovara pratite naš sajt gde ćete videti i termine budućih obuka. Srdačan pozdrav.

 2. Svetlana Tresnjic kaže:

  Poštovani,
  da li mogu da prisustvujem obuci za početnike u biznisu iako sam zaposlena sa ciljem da započnem sopstveni posao.

  Svetlana

Pošaljite vaš komentar

*